Retourneren of ontbinden

Wij leveren keukens met dezelfde hoge kwaliteit als u normaal in een showroom zou bestellen. Daarom kunnen we u een piekfijne garantie bieden op onze producten, zowel apparatuur als meubilair. Mocht er ondanks onze zorg toch iets niet perfect zijn (het blijft immers mensenwerk), dan is er uiteraard de mogelijkheid om te retourneren.Heeft u een verkeerd artikel ontvangen, mist er iets, of is iets beschadigd geleverd? Wij lossen het graag voor u op.


Als er een foutje in de levering is geweest (een missend of verkeerd onderdeel) stuur dan binnen vier werkdagen na levering een e-mail naar info@kitchen247.com. Als er een beschadigd onderdeel in uw bestelling zit, geef ons dat dan binnen vier weken door. We nemen daarna zo snel mogelijk contact met u op voor de afhandeling.


Het kan natuurlijk gebeuren dat u een keuken heeft besteld, maar bij ontvangst toch tot de conclusie komt dat deze niet helemaal is wat u wilde. In dat geval nemen we de bestelde keuken retour, en krijgt u uw geld terug. U hoeft geen reden op te geven voor het retourneren (maar het mag natuurlijk wel, hier helpt u ons heel erg mee).


Neem via e-mail contact met ons op binnen 14 dagen na levering. Wij regelen dan dat de keuken wordt opgehaald en storten het geld terug op uw rekening (met aftrek van de vervoerkosten voor het terugzenden). Zorg dat u de producten onbeschadigd en in de originele verpakking terugstuurt.


Bedenkt u zich voordat de keuken geleverd is? Laat het ons zo snel mogelijk weten, dan helpen we u verder. Log niet in met uw persoonlijke codes! Zie artikel 12 van onze algemene voorwaarden voor meer informatie over de annuleringskosten.


 

Klacht

Erg vervelend als u een klacht heeft over onze producten en/of dienstverlening. Wij willen u graag verder helpen en een gewenste oplossing bieden. U kunt mailen naar: info[at]kitchen247.com


Onze medewerkers van de afdeling klachten zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.


Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging.


We zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen we u hiervan op de hoogte stellen.


Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar we bij zijn aangesloten. Zij zullen dan bemiddelen https://www.keurmerk.info/nl/consumenten/klacht/