Kwaliteit Kitchen 247 keukens

De keukens die Kitchen247 levert worden gemaakt in Duitsland en zijn van Duitse kwaliteit. Het meubilair is goed afgewerkt en de apparatuur die wij leveren is van bekende merken. Alle keukens zijn dus mooi, compleet en voldoen aan alle Europese normen voor veiligheid en degelijkheid.

Compleet gemonteerde kasten

Onze keukens worden professioneel voor gemonteerd geleverd. Geen platte pakketten: alle onderdelen zijn klaar om direct in de keuken te installeren. Dat scheelt een hoop tijd, en u kunt erop rekenen dat elk onderdeel perfect past.


Fronten

Fronten in onze keukens zijn gemakkelijk in onderhoud en kunnen tegen een stootje. Of u nu kiest voor mat, hoogglans of houtlook, ons keukenmeubilair gaat jaren mee.


Scharnieren

De scharnieren zijn stevig en kunnen tot een hoek van 107 graden geopend worden, zodat u overal moeiteloos bij kunt. Onze werkbladen zijn bestand tegen warmte, vocht en krassen. Zelfs de onderkant is verzegeld.


Lades

De lades in onze keukens glijden soepel en kunnen tot de volle lengte worden geopend. Niet met de deuren slaan: dankzij het soft-close systeem sluiten ze de laatste paar centimeters automatisch en zachtjes.


Sterk & stabiel

Onze keukens staan op een stabiele basis. De poten vinden steun zelfs op een iets onregelmatige ondergrond, en de plinten zijn waterbestendig en onderhoudsarm. Door de afgeronde kunststof afwerking van de plinten en fronten zijn ze supersterk.


Uitstekende garantie

Kitchen247 staat achter zijn producten en kan u daarom de garantie bieden die u mag verwachten van een uitstekende keukenzaak. Zo geven we op apparatuur, keukenkastjes en ander keukenmeubilair vijf jaar garantie. Werkbladen en accessoires (zoals de kraan en de spoelbak) hebben een garantie van twee jaar.


Kleurstalen thuis ontvangen

Om zeker te zijn dat u de kleur krijgt die u wilt, kunt u onze kleurstalen aanvragen. Deze geven (bij dichte benadering) de kleur weer van de materialen waarvan de keuken gemaakt wordt.*


In een fel verlichte showroom pakken kleuren soms heel anders uit dan in uw huis. Met onze kleurstalen kunt u de kleuren bij daglicht bekijken in de ruimte waar de keuken komt, en bij uw keuze rekening houden met lichtinval, omgevingskleuren enzovoorts.


Passie voor keukens

Het Kitchen 247-team bestaat uit mensen met een passie voor keukens. We willen dus dat uw bestelling helemaal perfect is. Gaat er toch iets niet helemaal zoals het moet? Op ons kunt u rekenen, neem contact met ons op en we maken het in orde.


*(Het is helaas onmogelijk om de kleuren gegarandeerd perfect weer te geven. We doen er natuurlijk alles aan om de kleurstalen zo getrouw mogelijk te maken. In de meeste gevallen zijn de afwijkingen zo klein, dat alleen een getrainde kleurexpert een verschil zal zien.)