Anders dan keukenzaken Revolutionair

Kitchen247 is de ideale nieuwe manier om eenvoudig online een goedkope Duitse kwaliteitskeuken te bestellen. Wij leveren topkeukens voor de allerbeste prijs, onverslaanbaar in Nederland.

Geen rit naar de showroom, gewoon vanuit huis: u kijkt, kiest en klikt.

Bekijk keukens
Droom die uitkomt Ronald

Onze oprichter Ronald, een keukenondernemer met ruime ervaring in de branche, wilde al heel lang een online keukenconcept introduceren. Dit concept moest natuurlijk perfect voldoen aan zijn visie en hoge eisen. Kitchen247 is met zorg en passie ontwikkeld, en we zijn er trots op u onze vernieuwende website te kunnen presenteren.

Dankzij onze jarenlange ervaring als keukenexperts weten we precies hoe we efficiënt en betrouwbaar uw nieuwe keuken kunnen leveren. De prijzen van een Duitse keuken zijn natuurlijk al gunstig, met Kitchen 247 bieden we nòg meer voordeel.

Bekijk keukens

Onze beoordelingen

Dit is wat klanten vertellenover hun gekochte keuken

Gemak dient de mens Gemak

Doordat de keukens vooraf samengesteld zijn, is het mogelijk deze helemaal zelfstandig te bestellen. Dat is niet alleen gemakkelijk, maar daarmee bespaart u ook op de kosten van een keukenadviseur (en een showroom met bijbehorende inrichting).

Wij kunnen u de duurzaamheid en kwaliteit bieden van een keuken die bij een andere keukenwinkel honderden, misschien zelfs duizenden euro’s meer zou kosten. De apparatuur die wij leveren is van bekende merken en het meubilair is prachtig afgewerkt en ijzersterk. U kunt weer jaren vooruit!

Bekijk keukens
Snelle levering binnen 7 weken Levering

Onze levering is veel sneller dan die van een ‘gewone’ keukenzaak: binnen zeven weken staan we voor uw deur. U kunt uw bestelling online volgen en weet dus altijd precies wat de status is. Natuurlijk zijn we ook bereikbaar voor vragen, stuur een e-mail en we geven u zo snel mogelijk antwoord.

Kortom, op Kitchen247 vindt u vanuit uw luie stoel de Duitse keuken die u zoekt, met de kwaliteit die u eist, voor een prijs die u zal verbazen.

Bekijk keukens