Filter

x

Prijs

Tooltip voor prijs

Type keuken

Tooltip voor keukentype

(437)

Breedte Linkerkant

Selecteer hier de breedte van uw linkerkant

cm

Breedte Rechter zijde

Selecteer hier de breedte van uw rechter zijde

cm

Front kleur

Selecteer hier de gewenste kleur van uw frontjes/deurtjes.

Kleur zijkant

Selecteer hier de gewenste kleur voor de zijkant.

Kleur werkblad

Selecteer hier de gewenste kleur voor de grepen.

Hoekkeukens

x
Greeploze kasjmier keuken Paramaribo 11472

Vaste prijs: € 5.500

Inclusief 5 inbouwapparaten

Madera natuur keuken Paramaribo 11635

Vaste prijs: € 5.220

Inclusief 5 inbouwapparaten

Witte hoogglans keuken Paramaribo 11921

Vaste prijs: € 4.765

Inclusief 5 inbouwapparaten

Beton antraciet keuken Paramaribo 12491

Vaste prijs: € 4.660

Inclusief 5 inbouwapparaten

Zwarte keuken Paramaribo 12332

Vaste prijs: € 5.510

Inclusief 5 inbouwapparaten

Astoria eiken greeploze keuken Buenos Aires 12769

Vaste prijs: € 4.815

Inclusief 5 inbouwapparaten

Magnolia hoogglans keuken Buenos Aires 13093

Vaste prijs: € 4.795

Inclusief 5 inbouwapparaten

Onyxgrijze keuken Buenos Aires 12643

Vaste prijs: € 4.530

Inclusief 5 inbouwapparaten

Beton opaal keuken Buenos Aires 13740

Vaste prijs: € 4.720

Inclusief 5 inbouwapparaten

Zijdegrijze hoogglans keuken Buenos Aires 13073

Vaste prijs: € 4.695

Inclusief 5 inbouwapparaten

Greeploze Noten keuken Porto 14596

Vaste prijs: € 4.860

Inclusief 5 inbouwapparaten

Zwarte keuken Casablanca 21961

Vaste prijs: € 4.655

Inclusief 5 inbouwapparaten

Sneeuwwitte hoogglans keuken Casablanca 21962

Vaste prijs: € 4.655

Inclusief 5 inbouwapparaten

Madera natuur keuken Casablanca 21964

Vaste prijs: € 4.430

Inclusief 5 inbouwapparaten

Beton parelgrijze keuken Casablanca 21965

Vaste prijs: € 4.565

Inclusief 5 inbouwapparaten

Hoekkeuken kopen


Verken onze uitgebreide reeks hoekkeukens, waar functionaliteit, elegantie en betaalbaarheid samenkomen. De hoekkeuken, geliefd om zijn ruimte-efficiëntie en veelzijdigheid, is een favoriete keuze bij vele huiseigenaren.

Over Hoekkeukens


Zoals de naam al aangeeft, benutten hoekkeukens de hoekruimtes in uw keuken tot het uiterste. Deze keukens zijn uiterst geschikt voor kleinere ruimtes, maar zijn ook in grotere keukens een uitstekende optie. Ze bieden voldoende opslag- en werkruimte, en zijn ontworpen met oog voor maximale effectiviteit zonder aan stijl in te boeten.

Ons assortiment hoekkeukens


Alle hoekkeukens in onze collectie worden geleverd met vijf geïntegreerde apparaten, waardoor u alles in huis heeft om uw nieuwe keuken direct te gebruiken. We begrijpen dat de aanschaf van een nieuwe keuken een aanzienlijke investering is, en daarom bieden we altijd de beste prijs zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit.

Onze hoekkeukens zijn verkrijgbaar in verschillende designs, afmetingen en kleuren, zodat er altijd een optie is die aansluit bij uw interieur en beschikbare ruimte. Of u nu de voorkeur geeft aan een strak, modern design of een traditioneel, landelijk ontwerp, in onze collectie vindt u het.

Gemaakt in Duitsland


Onze hoekkeukens worden geproduceerd in Duitsland, een land dat bekend staat om zijn hoge kwaliteitsstandaarden en vakmanschap in het ontwerpen en produceren van keukens. Dit betekent dat u verzekerd bent van duurzaamheid, betrouwbaarheid en een stijlvol ontwerp bij aankoop van één van onze hoekkeukens.

Mét inbouwapparaten van hoge kwaliteit


Elke hoekkeuken wordt geleverd met vijf geïntegreerde apparaten van hoge kwaliteit, waaronder een oven, kookplaat, afzuigkap, koelkast en vaatwasser. Deze apparaten zijn zorgvuldig gekozen op basis van hun duurzaamheid, prestaties en energie-efficiëntie.

Garantie op de beste prijs

We garanderen dat we de beste prijs bieden voor onze hoekkeukens. We streven ernaar om u de beste prijs-kwaliteitverhouding te bieden, en daarom kunnen we zeggen dat keukens nergens voor een betere prijs te vinden zijn.

Klantenservice


Ons deskundige team staat voor u klaar om u te ondersteunen bij elke stap van uw aankoopproces, van het selecteren van het juiste design tot de installatie. We zijn er om al uw vragen te beantwoorden en u te assisteren bij uw aankoop.

Blader door onze selectie hoekkeukens en ontdek de perfecte keuken voor uw woning. Met onze gegarandeerde beste prijs, Duitse kwaliteitsstandaard en uitstekende klantenservice, kunt u vol vertrouwen uw keuken bij ons aanschaffen.

Neem de tijd om onze verschillende ontwerpen en stijlen te verkennen. Of u nu kiest voor een minimalistische, moderne look of de voorkeur geeft aan een traditioneel, landelijk ontwerp, u vindt gegarandeerd een hoekkeuken die perfect past bij uw interieur.

Bestelling en levering


Het bestellen van uw nieuwe hoekkeuken is eenvoudig en veilig via onze website. Zodra uw bestelling is bevestigd, gaan we aan de slag om ervoor te zorgen dat uw keuken binnen 7 weken wordt geleverd. Elk van onze keukens wordt zorgvuldig verpakt en getransporteerd om ervoor te zorgen dat deze in perfecte staat bij u aankomt.

Bent u klaar om de keuken van uw dromen te vinden? Begin vandaag nog met het verkennen van onze collectie hoekkeukens! We verheugen ons op uw aankoop en staan klaar om u te helpen bij het vinden van uw ideale keuken.